Innsyn, eksport og sletting
Personvern
Under Innsyn og sletting laster du ned alle data bedriften har i tjenesten, eller sletter dem.
Sletting fjerner samtaler, meldinger, hendelser og opplastede filer for bedriften din, og loggføres.
Du kan også sette hvor lenge samtalelogger skal beholdes. Eldre logger slettes automatisk.